02.08.2007. / 10:05

Autor: Marijana Zrinjski

PROMETNA NESREĆA

Pijani sin tajkuna ubio 19-godišnju djevojku

Ružica Pavić, 19- ogodišnja djevojka iz Velike Gorice poginula je jučer u ranim jutarnjim satima u prometnoj nesreći koju je skrivio pijan, 23-godišnji Hrvoje Žužić, sin tajkuna Željka Žužića, vlasnika poduzeća Solidum.

Hrvoje Žužić je s 2,45 promila alkohola u krvi i vožnjom od 200 km na sat u velikogoričkoj Ulici Ljudevita Posavskog naletio na stražnji kraj Corse koju je vozio dečko poginule djevojke, 22-godišnji Hrvoje Matijašić. Od siline udarca Corsa je skrenula s ceste i stražnjom desnom stranom udarila u rasvjetni stup. Ružica Pavić koja je sjedila na suvozačevu mjestu ostala je na mjestu mrtva dok je Matijašić zadobio tešku ozljedu kralježnice zbog koje je odmah podvrgnut operaciji na KBC-u Rebro.

Hrvoje Žužić trenutačno se nalazi u pritvoru Istražnog centra zagrebačkog Županijskog suda nakon što se jučer, navodno potresen, branio šutnjom. Mladić iza sebe ima debeo prekršajni dosje koji sadrži 19 prijava: šest za brzu vožnju, pet za vožnju pod utjecajem alkohola, tri za vožnju bez vozačke dozvole, dvije za vožnju prije stjecanja vozačke i jednu za vožnju bez kacige i pojasa.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika