15.08.2007. / 09:39

Autor: Melisa Skender

Extra zona

Monika Jakišić nova djevojka Georgea Clooneyja!?

Dok mediji nagađaju o seksualnoj orijentaciji 46-godišnjeg glumca koji izgleda sve bolje, on se ovoga vikenda zabavljao na jahti s najnovijom djevojkom i biranim društvom

Dok britanski Daily Mail nagađa o tome je li George Clooney gay, 46-godišnji američki glumac ovaj je vikend proveo na jahti krstareći okolicom St. Tropeza s djevojkom za koju hrvatski mediji nagađaju da je 28-godišnja manekenka, Osječanka Monika Jakišić. Na stranicama Forum.hr navodi se pak kako je riječ o 34-godišnjoj Čileanki Leonor Vareli s kojom je Clooney snimao reklamu za Martini.

Nigdje na jahti nije bilo moguće uočiti Walda Sancheza, Clooneyevog frizera za kojega Daily Mail sumnja kako je mogući ljubavnik američkog glumca jer se navodno ne razdvajaju sve od kako mu je Sanchez za ulogu Dr. Rossa u Hitnoj službi napravio frizuru zahvaljujući kojoj je Clooney postao Clooney, šarmantni zavodnik za kojega se šuška kako će i ove godine, drugi put za redom, od magazina People biti proglašen najseksipilnijom živućom zvijezdom.

U podužem članku u kojem se među ostalim raspravlja i o tome je li George Clooney bio na liposukciji, zbog čega je toliko smršavio u posljednje vrijeme, je li s njegovim zdravljem sve u redu, da li je plastičnom operacijom uklonio bore oko očiju itd. skeniran je i ljubavni život glumca koji je posljednju svoju ozbiljniju vezu s britanskim modelom Lisom Snowdon prekinuo 2005. godine. Par je zajedno bio pet godina, no viđali su se vrlo rijetko i veza je bila više – manje neobvezujuća.

U Cannesu je bio zapažen s manekenkom Jenny Aguero, samohranom majkom dvoje djece, prije toga ljubovao je sa striptizetom iz Las Vegasa, Sarah Talley, pa s konobaricom iz Montreala i prema svemu tome Daily Mail nagađa kako Clooney bira žene s kojima ljubavna veza i ne može postati ozbiljnom – iako je prilično teško shvatiti na temelju čega su zaključili kako veza s konobaricom ili striptizetom ne može biti ozbiljna?!

Za kraj, nekoliko fotografija Monike Jakišić s njezine službene stranice www.monikajakisic.co.uk radi lakšeg utvrđivanja prave istine o tome koga Clooney ljubi.

Vezane vijesti

Video: Uhićen George Clooney!

Video: Uhićen George Clooney!

Slavni američki glumac George Clooney uhićen je zbog građanskog neposluha tijekom prosvjeda ispred sudanskog veleposlanstva u Washingtonu, javljaju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika