06.08.2007. / 10:36

Autor: Melisa Skender

Extra zona

Vrući vikend tračevi

Usher se oženio, Angelina Jolie i Brad Pitt ponovo se svađaju, Madonna ima nove probleme oko usvajanja afričkog dječaka Davida Bande, Jack Nicholson ocrnjen u neautoriziranoj biografiji

Usher se u petak ipak oženio svojom stilisticom Tamekom Foster. Ceremonija vjenčanja održana je u odvjetničkom uredu u Atlanti, tjedan dana nakon što je otkazano njihovo glamurozno vjenčanje pozivnice za koje su stajale čak deset tisuća dolara. Prema najnovijim informacijama, do promjena u planovima za vjenčanje došlo je nakon što je 37-godišnja mlada, rastavljena i samohrana majka troje djece, završila u bolnici zbog rizika za njezinu četvrtu bebu, onu koju ima s Usherom.

Ovoga vikenda mediji su se ponovo bavili i mogućim razlazom Angeline Jolie i Brada Pitta, što je tema za kojom se tijekom sušnih vikenda, izgleda, redovito poseže. Posljednji tračevi tvrde naime da je Pitt otkazao obiteljsko ljetovanje jer njegova producentska kuća trenutno snima čak 11 filmova. Angelina je, tvrde inozemni mediji, poludjela i stavila Brada pred ultimatum posao ili obitelj.

Madonna ima novih administrativnih problema oko usvojenja afričkog dječaka Davida Bande. Najprije su je mučile njezine nage, navodno vrlo eksplicitne fotografije koje je snimio jedan od njezinih bivših, James Albright, i sada ih ponudio na prodaju najboljem ponuđaču, a i Malavijska je vlada odlučila promijeniti eksperta koji je trebao donijeti konačnu odluku o sudbini 23-mjesečnog Davida jer, zaključili su, ovaj koji se tim slučajem bavio posljednjih devet mjeseci koliko je afrički dječak u Madonninoj obitelji, nije nepristran već prilično sklon 48-godišnjoj pjevačici koja mu je platila i avionsku kartu do Londona.

Jack Nicholson ovoga je vikenda bio na meti zbog upravo objavljene njegove neautorizirane biografije «Five Easy Decades» autora Dennisa McDougala u kojoj se među ostalim navodima tvrdi kako glumac već godinama skriva svojega fizički i mentalno hendikepiranog sina, što je glumčev odvjetnik demantirao.

Evo vam i nekoliko fotki Spice gospođa u badekostimima, a vjerojatno već znate kako je Eddie Murphy konačno priznao dijete što ga ima s Mel B i platio račun.

Vezane vijesti

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Osnivač francuske krajnje desne Nacionalne fronte Jean-Marie Le Pen je rekao u četvrtak da će nagovoriti svoju kćer Marinu, koja ga je naslijedila na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika