25.07.2003. / 00:00

Autor: Nacionalova redakcija

POZNATI

MISSY ELLIOTT NAJVIŠE NOMINACIJA

MISSY ELLIOTT NAJVIŠE NOMINACIJA

Pop pjevačica Missy Elliott dobila je čak osam nominacija na natjecanju za nagrade za najbolji videospot američke glazbene TV-mreže MTV. Sedam nominacija dobio je i mladi pop-pjevač Justin Timberlake, a šest country veteran Johnny Cash. Cash je oduševljen sa tako mnogo nominacija i naglasio da mu je drago da – nakon 48-godišnje karijere – još ima tako mnogo ljudi koji vjeruju u vrijednost onog što radi. On je nominiran za video za pjesmu “Hurt”, u kojem su osim novih snimaka korištene i stare Cashove snimke, pa i snimke njegove supruge June Carter Cash, koja je preminula prije nekoliko mjeseci.
Missy Elliott, Justin Timberlake i Johnny Cash nominirani su u najvažnijoj kategoriji za najbolji video godine, a s njima su u toj kategoriji nominirani još u rapperi Eminem i 50 cent. Po nekoliko nominacija još su dobile pjevačice Avril Lavigne, Beyonce Knowles, Jennifer Lopez, britanska grupa Coldplay, a u kategoriji za najbolji vieo preuzet s filma nominirana je i Madonna za svoj video iz filma “Die Another Day” o špijunu Jamesu Bondu. Nagrade će se dodijeliti 28. kolovoza.

Vezane vijesti

MTV - Katy Perry, Lady Gaga i Adele dobile najviše nagrada

MTV - Katy Perry, Lady Gaga i Adele dobile najviše nagrada

U Los Angelesu su kasno navečer u nedjelju dodijeljene MTV glazbene video nagrade (MTV Video Music Awards) za 2011. godinu, a nagradu za najbolji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika