10.08.2007. / 09:55

Autor: Nina Tomljanović

NOĆNI ŽIVOT

Gdje je provod?

Tulumarka.com, stranica je na kojoj se mogu naći informacije o gotovo svim klubovima u Hrvatskoj, njihovim lokacijama, programima te podaci o koncertima i gostovanjima. Ovaj portal nudi raznovrsne mogućnosti, pa tako možete napraviti svoju korisničku stranicu te se na taj način prezentirati svijetu, možete sudjelovati u diskusijama, dodavati svoje galerije, tagirati sebe i svoje prijatelje, kao što je vidljivo na početnoj stranici. Ono što je sigurno, je to da možete upoznavati nove prijatelje, koristiti interni servis za poruke, predbilježiti se za razna događanja te dobivati specijalne popuste koje tulumarka organizira u dogovoru s klubovima.

Nedavno je tvrtka Nenada Bakića ''Kretivni projekti'' kupila navedeni portal, pa je tako Tulumarka postala dio grupe portala koja uključuje 4Kotača, CentarNekretnina, Donacije.info, MojPosao, Netopolis, KupiProdaj!, MojPrviPosao, Educentar, Zaklade.info i druge.

Vezane vijesti

Video: 'Jahanje' najvećeg vala u povijesti

Video: 'Jahanje' najvećeg vala u povijesti

Havajskom surferu Garrettu McNamari, Guinnessova knjiga rekorda priznala je rekord za surfanje na najvećem valu koji je ikada netko "zajahao",… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika