26.07.2003. / 00:00

Autor: Tanja Simić

HRVATSKA

NA HRVATSKIM CESTAMA I DALJE GUŽVA

NA HRVATSKIM CESTAMA I DALJE GUŽVA

Na hrvatskih cestama u smjeru obale još je uvijek gužva, ali se autocestom prema Karlovcu vozi bez zastoja, izvijestio je Hrvatski auto klub (HAK) u subotu u 10.30 sati. Vrlo sporo se vozi na D1, uz brzinu od 30 do 40 kilometara na sat, a na području Slunja i Plitvica dolazi i do zastoja. Na cesti prema Rijeci promet je također gust, povećava se i čekanje na naplatu u Leoenici. I na jadranskoj turističkoj cesti promet je pojačan u oba smjera, a razmjerno je velika gužva i na prilaznim cestama turističkim središtima u Istri.
Na graničnom prijelazu Macelj i Bregana pojačan je putnički promet na ulazu u Hrvatsku. Na izlazu iz Hrvatske na Bajakovu čeka kolona vozila duga oko 8 kilometara. Prometna policija preusmjerava vozila na granične prijelaze Ilok i Tovarnik.
Trajektne linije za otoke Cres, Pag i Rab opterećene su, a svi raspoloživi trajekti plove bez reda plovidbe. U Hrvatsku je na autocestu od ponoći do 7 sati u subotu ujutro ušlo 11.398 vozila, što je u usporedbi s prošlom subotom, 542 vozila manje. Više od 90 posto vozila je s inozemnim registracijskim oznakama.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika