09.08.2007. / 11:42

Autor: Nina Tomljanović

FINANCIJSKA IZVJEŠĆA STRANAKA

HSU: ''Svoja financijska izvješća objavili smo još u ožujku''

Svoje financijsko izvješće, HSU je i do sada transparentno i u skladu sa svim pozitivnim zakonskim propisima vodila, a o tome, ističu, najbolje govore dosadašnja izvješća Državne revizije

Jučerašnje tvrdnje Transparency Internationala Hrvatska (TIH), da Hrvatska stranka umirovljenika nije objavila podatke o svom financijskom poslovanju, pokazuju da to ipak nije točno. Naime, HSU je opovrgnula navedene tvrdnje, kazavši kako je to učinila još u ožujku ove godine na službenim web stranicama stranke.

"To je notorna neistina jer je još 14. ožujka ove godine na službenim web-stranicama HSU-a (www.hsu.hr) pod rubrikom Novosti - Središnji odbor HSU-a objavljeno kompletno financijsko poslovanje Hrvatske stranke umirovljenika za 2006. godinu u što se svatko dobronamjeran može uvjeriti", navodi se u priopćenju.

Svoje financijsko izvješće, HSU je i do sada transparentno i u skladu sa svim pozitivnim zakonskim propisima vodila, a o tome, ističu, najbolje govore dosadašnja izvješća Državne revizije.

Predsjednik stranke Vladimir Jordan, u priopćenju navodi, kako je iznošenjem netočnih i neistinitih podataka nanesena je nemjerljiva šteta i narušen godinama stvaran ugled Hrvatske stranke umirovljenika.

Vezane vijesti

Hrelja: HDZ želi kupiti umirovljeničke glasove za 100 kuna

Hrelja: HDZ želi kupiti umirovljeničke glasove za 100 kuna

Hrvatska stranka umirovljenika (HSU) smatra da je jednokratna naknada od 100 kuna umirovljenicima prije izbora izraz krajnje drskosti i bezočnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika