09.08.2007. / 16:17

Autor: Milan Pavlinović

VIP IN MUSIC FESTIVAL

Uskoro najveći pop-rock koncert u Hrvatskoj

Na jarunskom Otoku hrvatske mladeži 27. i 28. kolovoza održat će se dosad najveći pop-rock koncert na otvorenom u Hrvatskoj. U dva dana festivala nastupit će preko trideset domaćih i stranih grupa i DJ-a a koncerti će se održavati na četiri pozornice za nastupe bendova i nekoliko manjih pozornica za elektronsku glazbu. Prvog dana kao glavna atrakcija nastupit će američka indie grupa Sonic Youth, koja će promovirati novi album Rather Ripped, i glam punkeri New York Dolls, koji su također nedavno objavili novu ploču.

Kao predgrupe svirat će nanovo okupljena brit pop grupa Happy Mondays, novosadski punkeri iz osamdesetih Obojeni program i splitski TBF. Drugog danaVip InMusic festivala najveće zvijezde bit će začetnici punka Iggy Pop i grupa Stoogies. Prije njih posjetitelji će moći gledati Asian Dub Foundation, koji su poznati po izvrsnim nastupima i provokativnim političkim stihovima, i newyoršku post punk grupu !!!. Organizatori su za posjetitelje osigurali i besplatno kampiranje i besplatni javni prijevoz.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika