10.08.2007. / 08:18

Autor: Nina Tomljanović

ZAGREB-KARLOVAC

U prevrtanju autobusa dvije su osobe poginule, a 40 ih je ozlijeđeno

Kako je u nesreći ozlijeđeno više desetaka putnika, karlovačkoj hitnoj pomoći su u odvoženju ozlijeđenih putnika, u pomoć pristigla vozila hitne pomoći iz Jastrebarskog, Ozlja, Vojnića i Duge Rese

Na izlasku iz Zagreba prema Karlovcu, sinoć oko 3.20 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj se prevrnuo autobus. Dvije osobe su poginule, a 40-tak ih je ozlijeđeno.

Ivan Finko, načelnik Ureda policije Policijske uprave karlovačke izvijestio je da se nesreća dogodila na priključnom traku iz Karlovca na autocestu A 1 prema Splitu i Rijeci gdje se u oštrom zavoju prevrnuo autobus splitskih registracijskih oznaka. Autobus je u vlasništvu privatnog prijevoznika koji je vozio iz Beograda u Split. Kako je u nesreći ozlijeđeno više desetaka putnika, karlovačkoj hitnoj pomoći su u odvoženju ozlijeđenih putnika, u bolnice pristigla vozila hitne pomoći iz Jastrebarskog, Ozlja, Vojnića i Duge Rese.

Policijski očevid je u tijeku, a u njemu će biti nazočan i istražni sudac karlovačkoga Županijskog suda. Za promet je zatvoren priključni trak iz Karlovca na autocestu prema Splitu i Rijeci.

Vezane vijesti

Vukla muškarca pod automobilom nekoliko kilometara

Vukla muškarca pod automobilom nekoliko kilometara

Muškarac (54) koji je jutros oko 2.30 sati mrtav pronađen na Čiovu s područja je Trogira i stradao je u prometnoj nesreći zbog čega je ženska osoba… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika