10.08.2007. / 09:51

Autor: Nina Tomljanović

FRANCUSKA POLINEZIJA

U padu zrakoplova poginulo najmanje 14 osoba

Zrakoplov je uzletio s piste na otoku Moorea, s 19 putnika i pilotom te se odmah nakon polijetanja srušio u lagunu, kažu u policiji

U padu malog putničkog zrakoplova, koji se srušio u Francuskoj Polineziji, najmanje je 14 osoba poginulo, izvijestile su francuske vlasti. Zrakoplov je uzletio s piste na otoku Moorea, s 19 putnika i pilotom te se odmah nakon polijetanja srušio u lagunu, kažu u policiji.

Dodaju da su otkrivena tijela 14 osoba, među kojima i pilotovo, te da do sada nije nađen ni jedan preživjeli. Potraga za ostalim putnicima se nastavlja. Glasnogovornik zrakoplovne tvrtke Air Moorea, kojoj pripada zrakoplov, kazao je kako je vjerojatno poginulo svih 20 putnika.

Michele Alliot-Marie, francuska ministrica unutarnjih poslova je u priopćenju izrazila sućut obiteljima poginulih te je najavila da će državni tajnik za francuske prekomorske teritorije Christian Estrosi doći na mjesto nesreće kako bi izrazio vladinu solidarnost.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika