10.08.2007. / 14:45

Autor: Nina Tomljanović

MEĐUNARODNO PRIZNANJE

Marketinška agencija Bruketa&Žinić primila dvije nagrade

Naša marketinška agencija "Bruketa&Žinić" ponovno je dokazala da svojom kvalitetom mogu stati uz bok najvećim svjetskim agencijama. Na natječaju Red Dot Design Award osvojili su dvije nagrade.

"Red Dot: Best of the Best" dobio je njihov godišnji izvještaj za Podravku "Ulomak iz vječne rasprave o srcu". To je šesti godišnji izvještaj koji je za Podravku pripremila ta marketinška agencija. Način na koji je dizajniran pobudio je zanimanje dizajnera i stručnjaka za tržišnu komunikaciju diljem svijeta. Djelo asocira na uspomene ovih područja, a njegovo kvalitetno tržišno komuniciranje univerzalno je i prepoznatljivo diljem svijeta. Taj je projekt nominiran i za Grand prix koji se dodjeljuje u prosincu.

Nagradu je dobila i njihova ambalaža za maslinovo ulje Chiavalon. Njegov jedinstveni dizajn podsjeća na tradiciju te ga čini jedinstvenim suvenirom. Svi nagrađeni radovi biti će objavljeni u godišnjaku "Red Dot 2007." te će biti izloženi u muzeju "Red Dot Design Museum" u Essenu.

Red Dot Design Award natječaj je koji se održava svake godine u Essenu u organizaciji vodeće svjetske dizajnerske institucije, Design Zentrum Nordrhein Westfalen. Smatra se jednim od najvažnijih svjetskih natječaja za dizajn. Šezdesetak mladih stručnjaka koji čine agenciju Bruketa&Žinić do sada je osvojilo 7 Red Dot nagrada, uglavnom za projekte Podravke.


Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika