13.08.2007. / 15:01

 

Extra zona

Pravi razlog okršaja Ive Majoli i njezina supruga Stipe Marića

Prije dva tjedna u intervjuu za Extru Iva Majoli rekla je da je Stipe Marić "brižan suprug i otac", a danas se u dnevnom tisku pojavila vijest o njihovu burnom okršaju u Bolu na Braču

Iako je u intervjuu objavljenom prije dva tjedna u Extri Iva Majoli izjavila kako je zadnjih mjeseci izuzetno opuštena i sretna, a Stipe je brižan suprug i otac, uoči svog 30-og rođendana izgubila je strpljenje. Kad se njezin dvije godine mlađi suprug upustio u flert s jednom atraktivnom djevojkom, očito se osjećala poniženom i ljutom te je u coctail baru Varadero na Braču došlo do pravog incidenta.
Gosti su svjedočili burnoj svađi i fizičkom obračunu Ive Majoli i njenog supruga Stipe Marića, a time su potvrđene priče o njihovom bračnom neslaganju koje navodno traje već dulje vrijeme. Naime, od njihovih bliskih prijatelja uspjeli smo doznati kako sukobi najtrofejnije hrvatske tenisačice i njezina muža nisu rijetkost, a najčešći im je povod nestašna priroda Stipe Marića za čije je avanture s drugim ženama Iva Majoli navodno znala i prije braka. Riječ je, tvrde neki, naprosto o drugačijoj perspektivi: Iva Majoli ušla je u brak misleći kako će on zbog očinskih obaveza svoje zavodničke navike staviti u drugi plan, a Stipe Marić navodno je u društvu isticao toleranciju Ive Majoli kao jednu od njenih najvećih vrlina, a djevojkama kojima je udvarao govorio je kako su on i njegova žena u «slobodnom braku». Ako je točno da avanture Stipe Marića nisu tajna, pa za njih zna ne samo Iva Majoli, već i njene najbliže prijateljice, ostaje pitanje čime ju je Stipe Marić toliko razočarao da je sukob postao javan.
Upitana kakav je njen stav o rastavi braka, Iva Majoli u Extrinom je intervjuu izjavila: «Događa se svašta u životu, ali smatram da smo se vjenčali kako bismo bili zajedno do kraja života. Vjerujem da će tako i biti.» Budućnost će pokazati hoće li se to i ostvariti.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika