17.08.2007. / 10:08

Autor: Martina Čizmić

BIZARNO

Bacio ženu s balkona jer više nije mogao plaćati troškove liječenja

Čovjek je bacio svoju teško bolesnu ženu sa četvrtog kata jer više nije mogao plaćati liječničke troškove.

Prema podacima istražitelja Stanley Reimer dopratio je svoju ženu do balkona njihovog stana, poljubio ju i prebacio preko ograde. Njeno tijelo je pronađeno na pločniku ispred zgrade. Stanleya je policija pronašla u šoku i odvela ga u bolnicu.

Optužen je za ubojstvo i odveden u zatvor. Policija sumnja da je razlog za takav očajnički čin bila činjenica da Stanley više nije mogao plaćati troškove liječenja. Istražitelji su rekli da je Reimer bio u stanu kada su došli. Rekao im je da nije skočila, ali nije davao nikave druge informacije. Medicinska sestra koja se brinula za Criste Rieimer rekla je da je žena jedva hodala te da nije bila u stanju sama se baciti sa balkona.

Prema podacima koje su istražitelji prikupili, Criste je bila bolesna već nekoliko godina. Nije imala zdravstveno osiguranje, a troškovi njenog liječenja dosezali su 700 - 800 dolara tjedno.

Vezane vijesti

Mubarak klinički mrtav?

Mubarak klinički mrtav?

Iz Egipta stižu posve oprečne informacije o zdravstvenom stanju bivšeg predsjednika Hosnija Mubaraka, pa je tako nacionalna agencija MENA objavila… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika