18.08.2007. / 19:30

Autor: Martina Čizmić

BURNA NOĆ U VARAŽDINU

General Korade pištoljem prijetio u kafiću pa teško pretučen

Umirovljeni general Ivan Korade priveden je sinoć u policijsku postaju Varaždin nakon tučnjave u kojoj je sudjelovao i njegov sin.

Nakon što se, prema neslužbenim informacijama, posvađao sa konobarima jednog kafića, generalov osamnaestogodišnji sin Mario u pomoć je pozvao oca koji je stigao naoružan. U prepunom kafiću general Korade izvukao je pištolj koji ilegalno posjeduje i počeo prijetiti. Desetak mladića skočilo je na njega kako bi ga sprječili da puca. Započela je masovna tučnjava koju je prekinuo tek dolazak policije.

General Korade i sin prevezeni su na kirurgiju Opće bolnice u Varaždinu zbog ozlijeda glave i čeljusti. Prema posljednjim informacijama, general Korade je zbog težih ozlijeda, navodno se radi o slomljenoj čeljusti, prevezen na liječenje u Vojni odjel Kliničke bolnice Dubrava u Zagrebu.

U tučnjavi je lakše ozljeđen još jedan mladić, a jedan je zaradio kaznenu prijavu zbog nanošenja teških tjelesnih ozlijeda. Premetačinom generalova stana u Varaždinu i kuće u Golubovcu policija je pronašla i zaplijenila pištolj koji je general ilegalno posjedovao.

Vezane vijesti

Habuš: Riješen je problem smeća u Varaždinu

Habuš: Riješen je problem smeća u Varaždinu

Varaždinski gradonačelnik Goran Habuš današnjim je priopćenjem za javnost objavio da građani Varaždina mogu odahnuti jer su na jučerašnjoj sjednici… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika