21.08.2007. / 19:04

Autor: Nina Tomljanović

BEOGRAD

Mladić kojeg su pojeli medvjedi pronađen gol s tri mobitela

Prema neslužbenim informacijama, u kavezu su uz tri mobitela, pronađena vozačka dozvola i konzerva piva. Odjeća mladića koja je bila razbacana po kavezu nije bila iscjepana, što upućuje na zaključak da je Branko prije pada skinuo odjeću ili su to napravili napadači

Beogradska policija još uvijek istražije tragičnu i pomalo neobičnu smrt 23-godišnjeg Branka Jovanovića, mladića kojeg su u nedjelju ujutro pojeli medvjedi u Zoološkom vrtu u središtu Beograda.

Kako saznaje beogradski list Press, mladić je bio živ kada je upao u kavez, a preminuo je od obilnog krvarenja kada su ga rastrgli medvjedi. Obdukcijom je utvrđeno da je Branko u krvi imao alkohol i marihuanu te da na tjelu nije bilo tragova nasilja. Međutim, ostaje nejasno i pomalo misteriozno, zašto je Branko u kavezu pronađen potpuno gol i otkud kod njega tri mobitela kada je imao samo jedan. Prema neslužbenim informacijama, u kavezu su uz tri mobitela, pronađena vozačka dozvola i konzerva piva. Odjeća mladića koja je bila razbacana po kavezu nije bila iscjepana, što upućuje na zaključak da je Branko prije pada skinuo odjeću ili su to napravili napadači.

Navodno je Branimir u subotu navečer bio na ''Bir festu'' s trojicom prijatelja, te se izdvojio iz njihova društva kada je otišao u toalet. Tada mu se izgubio svaki trag.

Vuk Bojović, direktor Zoo-vrta kaže da se noću iznad kaveza s medvjedima često dešavaju incidenti. ''Čuvar mi je rekao da je u noći između subote i nedelje imao muke kako bi otjerao trojicu pijanih mladića sa zida iznad kaveza s medvjedima. Jedan je vikao: ''Ja ću skočiti prvi'', dok je drugi dobacivao: ''Skoči, skoči, pa ću ja za tobom!''. Kada ih je uspio otjerati, došli su neki drugi koji su doslovno na zidu iznad kaveza vodili ljubav '', kaže direktor Zoo-vrta.

Jučer je gradska uprava Beograda priopćila da će direktor Zoološkog vrta Vuk Bojović, nakon tragedije u kojoj je mladić poginuo u kavezu s medvjedima, morati položiti račune ''koje nikom ne polaže'' i odgovoriti na pitanje šta je poduzeo da se nesreća sprječi.



Vezane vijesti

U Srbiji 13 osoba optuženo za pomaganje ratnim zločincima

U Srbiji 13 osoba optuženo za pomaganje ratnim zločincima

Srbijanski tužitelj za ratne zločine Vladimir Vukčević rekao je u petak kako je u tijeku kazneni postupak protiv 13 osoba za koje se sumnja da su… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika