22.08.2007. / 13:15

Autor: Martina Čizmić

EPILOG MAHANJA PIŠTOLJEM

Protiv Koradea kaznena i prekršajna prijava

Varaždinska će policija nakon konzultacija sa županijskim državnim odvjetnikom podnijeti kaznenu prijavu zbog kaznenog djela prijetnje i nasilničkog ponašanja te prekršajne prijave zbog narušavanja javnog reda i mira.

Kaznenu prijavu zbog nasilničkog ponašanja podnijeti će i protiv 18-godišnjeg sina umirovljenog generala Koradea. Protiv tri muškarca za koje je kriminalističkom obradom naknadno utvrđeno da su sudjelovali u tom događaju podnijet će se kaznene prijave zbog nanošenja teške tjelesne ozlijede.

Protiv svih sudionika podnijete su prekršajne prijave zbog narušavanja javnog reda i mira ispred caffe bara "Mabis" u Varaždinu.

Podsjetimo, Koradeov sin prvo se posvađao s konobarima pa onda u pomoć pozvao oca koji je stigao naoružan. Kada je Korade izvukao pištolj više je mladića skočilo na njega i spriječilo ga da puca. Tučnjavu je prekinula policija. Korade je zbog teških ozlijeda prevezen u zagrebačku Kliničku bolnicu Dubrava gdje je operiran na Odjelu kirurgije lica, čeljusti i usta.

Vezane vijesti

Kazneno prijavljen vlasnik građevinske tvrtke

Kazneno prijavljen vlasnik građevinske tvrtke

Policija je kazneno prijavila 64-godišnjaka iz Karlobaga, vlasnika i direktora građevinske tvrtke iz Rijeke, zbog sumnje da je stan koji je nakon… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika