22.08.2007. / 16:56

Autor: Nina Tomljanović

MASOVNA TUČNJAVA UOČI UTAKMICE

U sukobu navijača Hrvatske i BiH četvero ozlijeđenih

U sukobu je sudjelovalo 37 hrvatskih navijača te četrdesetak navijača BiH, a lakše su ozlijeđene četiri osobe

Između navijača nogometnih reprezentacija Hrvatske i BiH danas je, uoči prijateljske utakmice koja će se večeras odigrati u Sarajevu, izbila masovna tučnjava u kojoj su lakše ozlijeđene četiri osobe.

"Imamo informaciju da je u sukobu sudjelovalo 37 hrvatskih navijača te četrdesetak navijača BiH", kazao je glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Sarajevske županije Jusuf Zornić dodajući kako policije prikuplja informacije o okolnostima pod kojima je tučnjava izbila te da već radi na privođenju nekih osoba.

Zornić je pojasnio kako su hrvatski navijači tijekom dana doputovali u Sarajevo iz Rijeke a svoj dolazak nisu nikome najavili pa policija nije ni mogla poduzeti mjere kako bi ih pravodobno zaštitila. Sarajevska policija službenim je kanalima ranije dobila obavijest da će veće skupina hrvatskih navijača uoči utakmice u Sarajevo stići vlakom.

''Poduzete su sve mjere da se navijači zaštite te da nesmetano prate utakmicu'', istaknuo je Zornić.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika