25.08.2007. / 12:47

Autor: Nina Tomljanović

STANOVI ZA VOJNE INVALIDE

Jadranka Kosor uručila ključeve stanova vojnim invalidima

U stanovima su zbrinute dvije obitelji poginulih branitelja, te 13 hrvatskih ratnih vojnih invalida s utvrđenom invalidnošću od 50 posto do 20 posto

Danas u Klanjcu je potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor uručila ključeve za 15 stanova hrvatskim ratnim vojnim invalidima i članovima obitelji poginulih, zatočenih i nestalih branitelja iz Domovinskog rata.

U stanovima su zbrinute dvije obitelji poginulih branitelja, te 13 hrvatskih ratnih vojnih invalida s utvrđenom invalidnošću od 50 posto do 20 posto, priopćeno je iz Ministarstva.

Ukupna površina stambenog objekta je oko 1.000 četvornih metara, a investicija vrijedi oko 10 milijuna kuna.

Potpredsjednica Vlade je najavila skore dodjele stanova u Zlataru, Benkovcu i Virovitici te podsjetila kako je u ovoj godini za stambeno zbrinjavanje vojnih invalida i obitelji poginulih, zatočenih i nestalih branitelja izdvojeno oko 148 milijuna kuna.

Vezane vijesti

'Neću dati ostavku'

'Neću dati ostavku'

Neću dati ostavku na mjesto potpredsjednice Hrvatskog sabora, kao što je to učinio Vladimir Šeks, poručila je Jadranka Kosor nakon jutrošnje sjednice… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika