27.08.2007. / 12:43

Autor: Martina Čizmić

UBOJSTVO ZBOG LJUBAVI

Pucao u bivšu djevojku pa pronađen mrtav

Mladić koji je jučer nastrijelio svoju bivšu djevojku pronađen je mrtav pokraj ceste Bogdanovići-Divojevići. Na glavi je vidljiva prostrjelna rana, a pronađen je i pištolj kojim je počino samoubojstvo.

Tomislav Baldić iz Kaštel Starog jučer se došuljao do obiteljske kuće njegove bivše djevojke Marine Petković i kroz prozor njene spavaće sobe ispalio pet hitaca u njenom smjeru. Nakon toga dao se u bijeg.

Za njim je pokrenuta potraga u kojoj su sudjelovali helikopter te psi tragači. Policija je pronašla njegov napušten automobil te mobitel i oproštajno pismo.

Marina Petković zadobila je više prostrjelnih rana u području trbuha. Prebačena je u splitsku bolnicu gdje je zbog teških tjelesnih ozlijeda podvrgnuta dvjema operacijama. I dalje se nalazi u životnoj opasnosti.

U policiji su potvrdili kako je Baldić dva puta prekršajno prijavljen jer je pretukao djevojku, a navodno je i prije nekoliko dana prijeti da će ubiti i nju i sebe.

Vezane vijesti

Anarhisti pucali na direktora Ansaldo Nucleare?

Anarhisti pucali na direktora Ansaldo Nucleare?

Direktor talijanske nuklearnoenergetske tvrtke Ansaldo Nucleare, podružnice talijanskog industrijskog diva Finmeccanice, ranjen je u ponedjeljak… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika