28.08.2007. / 09:41

Autor: Nina Tomljanović

HRT

Četiri nova kandidata za mjesto glavnog urednika Informativnog programa

Do sada jedini kandidati koji su se trebali ''natjecati'' za mjesto glavnog urednika Informativnog programa, Hloverka Novak-Srzić i Goran Rotim, jučer su dobili protukandidate.

Jučer su na HTV stigle četiri prijave za to mjesto. Navodno je jedna od njih ona sadašnjeg pomoćnika glavnog urednika IP-a za dopisničku mrežu Renata Kunića, dok za drugu prijavu na HTV-u nagađaju da je stigla izvan kuće. Nagađalo se, također da će se prijaviti i TV urednica i novinarka Katja Kušec s kojom su televizijski šefovi pričali o njenom viđenju Informativnog programa.

Četvrta prijava za mjesto glavnog urednika Informativnog programa je stigla od Domagoja Burića.

Isto jučer, za funkcije glavnog urednika Informativnog programa radija pristigle su tri molbe, a dvije su prijave podnesene za mjesto direktora radijskog programa. Vijeće HRT-a će prema propisanoj proceduri u ponedjeljak, 3. rujna otvoriti kuverte s prijavama, te će tada provjeriti tko od prijavljenih ispunjava uvjete.

Vezane vijesti

HRT nelegalno poskupio naknade?

HRT nelegalno poskupio naknade?

Hrvatska radio televizija je nepravedno i protivno zakonima tržišnog natjecanja podigla cijene naknada kabelskim i satelitskim operaterima koji bi u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika