28.08.2007. / 13:14

 

Extra zona

Dikan se udvara Tanji Tomić

Već nekoliko tjedana Josip Radeljak šalje ljubavne sms poruke bivšoj TV voditeljici Tanji Tomić; neposredno nakon svađe s Vlatkom Pokos prijateljima je rekao kako će mu nova ljubav biti upravo ona

Josip Radeljak Dikan, koji je nedavno nakon burne bračne svađe prekinuo vezu s pjevačicom i voditeljicom Vlatkom Pokos, počeo se udvarati jednoj drugoj javnoj osobi. Riječ je o Tanji Tomić, nekadašnjoj manekenki i voditeljici RTL-ovih sportskih vijesti koja je trenutačno tajnica predsjednika Hrvatske gospodarske komore Nadana Vidoševića.
Josip Radeljak već nekoliko tjedana Tanji Tomić šalje SMS poruke u kojima joj daje komplimente i poziva je na zajednička druženja. Te je informacije Extra provjerila i kod jednog i kod drugog aktera priče te kod ljudi koji su bliski Josipu Radeljaku i Tanji Tomić.
Tridesettrogodišnja Tanja Tomić je na pitanje kako komentira ljubavne SMS poruke koje prima od Josipa Radeljaka rekla:
"Kad ste već saznali za to, ja bih željela da napišete da nisam ni demantirala ni potvrdila te priče. Nekad sam se bavila javnim poslom, ali sad radim u Hrvatskoj gospodarskoj komori i nisam javna ličnost da bih se povlačila po novinama. Mogu vam samo reći da ja ni ne poznajem tog čovjeka, a drugo ne želim govoriti."
Na pitanje misli li da bi joj se Josip Radeljak mogao svidjeti, Tanja je odgovorila kako su mnoge njezine prijateljice u vrijeme afere Radeljak - Pokos komentirale kako je Radeljak jako šarmantan muškarac, ne otkrivajući pritom vlastito mišljenje o muškarcu koji joj se udvara.
Iako je u prvome telefonskom razgovoru Josip Radeljak odlučno demantirao da šalje ljubavne poruke Tanji Tomić, nedugo nakon toga nazvao je redakciju Extre i izrazio želju da promijeni svoju izjavu.
"Istina je da sam slao poruke Tanji i da bih od srca volio upoznati tu osobu. Čini mi se da smo jako slični", rekao je tada Josip Radeljak.

Više u novom broju Extre...

Vezane vijesti

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

Josip Radeljak - Dikan našao se na udaru Općinskog državnog odvjetništva iz Splita i to zbog sumnje da je krivotvorio ispravu. Kako donosi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika