28.08.2007. / 13:19

 

Extra zona

Pun mi je kufer muškaraca

Dvadesetšestogodišnja Nevena Rendeli provela je radno ljeto, vodila je emisije "30 u hladu" i "Boje turizma" a u razgovoru za Extru govori o poslu, pisanju, babinjacima i životu s dečkom

Za ovu 26-godišnja televizijsku voditeljicu zaista se može reći da je imala radno ljeto jer je bila angažirana za dva HTV-ova projekta, emisije "30 u hladu" te "Boje turizma". Kako kaže, trenutačno čeka početak jesenske sheme i nove projekte koje će raditi. Nevena Rendeli jedna je od rijetkih voditeljica koja ima završena čak dva fakulteta te je po profesiji diplomirani sociolog i novinar, a u veljači ove godine dobila je stalno zaposlenje u svojoj matičnoj kući - HTV-u.
EXTRA: Uskoro počinje jesenska shema. Jesu li vam već ponuđeni neki angažmani?
- Na HTV-u trenutačno imaju većih preokupacija od mene i jesenske sheme. Velika je neizvjesnost jer se još ne znaju niti urednici pojedinih odjela pa sam tako i ja u neizvjesnosti što ću točno raditi. Pretpostavljam da ću ostati i dalje u mozaičnom programu jer sam zaposlenik HTV-a i sigurno će se naći i mjesto za mene, ali gdje - to još nitko ne zna.
EXTRA: Kakav tip emisije biste voljeli raditi ove sezone?
- Nekako se od samog početka najbolje snalazim u emisijama koje su informativne i zabavne. Možda je glupo izgovarati na glas neke želje i projekte, da se ne bih urekla, no jako mi je bilo zabavno raditi "Nedjeljno popodne" koje sam vodila s Robertom Ferlinom i možda bih to, u nekome drugom obliku, rado ponovno vodila. Takav tip emisije mi se sviđa: puno informacija, malo zabave, uz koje ti popodne ugodno prođe.
EXTRA: Rekli ste kako ste se u emisiji "Boje turizma", zajedno s voditeljem Mislavom Togonalom, isprofilirali i kao reporter.
- Pronašla sam se u tim putopisnim stvarima, zapravo, putopisi su definitivno ono što bih ja voljela raditi. Spojiti posao i putovanja, a istovremeno upoznati različite kulture, narode i običaje, to mi je poanta u životu. Uostalom, ionako oduvijek volim različitosti, upoznavati ljude različitih vjera, kultura i nacionalnosti, što u Hrvatskoj nije baš uvijek popularno izreći na glas.
EXTRA: Budući da ste cijelo ljeto proveli radno, koliko ste imali vremena za dečka Marijana s kojim ste u vezi dvije i pol godine?
- Ma uvijek se nađe vremena da budemo zajedno. Sreća je što živimo zajedno pa su barem noći rezervirane samo za nas.
EXTRA: Razmišljate li o vjenčanju?
- Mislim da je dovoljno velik korak bio taj što smo počeli živjeti zajedno, iako se to nije činio kao korak dalje već kao logičan slijed. Na vjenčanje nas ne bi natjerali nikakvi tradicionalni običaji i vjerojatno ćemo to napraviti kad će nam se dat'.

Cijeli intervju u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

HRT nelegalno poskupio naknade?

HRT nelegalno poskupio naknade?

Hrvatska radio televizija je nepravedno i protivno zakonima tržišnog natjecanja podigla cijene naknada kabelskim i satelitskim operaterima koji bi u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika