30.08.2007. / 10:03

Autor: Marko Biočina

POLITIKA

U HSLS-u raskol radi Glavaša

Osječki HSLS pod vodstvom dva Zlatka, Kramarića i Benašića, odlučila je nastaviti pregovore s Glavaševim HDSSB-om oko formiranja gradske vlasti tom gradu. Taj je potez direktno kršenje uputa koje su dobili od predsjednice stranke Đurđe Adlešić. Naime, predsjedništvo stranke je u utorak odlučilo da HDSSB nije poželjan politički partner, no osječki liberali misle drugačije.

„Neće biti onako kako kaže Đurđa Adlešić. U Osijeku ima dovoljno mudrih i iskusnih glava koje mogu procijeniti što je najbolje za sve, a posebice za građane“, rekao je Zlatko Benašić predsjednik spornog ogranka HSLS-a. On smatra kako se s Glavaševom strankom može formirati čvrsta i stabilna koalicija.

Cijelu situaciju će na kraju probati riješiti Đurđa Adlešić, koja se sprema na posjet svojim stranačkim kolegama u Osijeku. „Znam za situaciju i da su podijeljeni oko mišljenja. Stoga se spremam doći u Osijek.“, rekla je Đurđa Adlešić, te naglasila kako je službeni stav HSLS-a da podržava smjenu Đapića, ali kako koalicija s Glavašom nije prihvatljiva.

Vezane vijesti

Glavaš odbio Karamarka

Glavaš odbio Karamarka

Branimira Glavaša u mostarskom zatvoru vrlo često posjećuju poznate javne osobe iz Hrvatske, tako da sama po sebi nije naročito zanimljiva činjenica… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika