31.08.2007. / 20:11

Autor: Nina Tomljanović

NOGOMET

Ivan Rakitić službeno postao član hrvatske nogometne reprezentacije

Ivan Rakitić od danas je i službeno član hrvatske nogometne reprezentacije nakon što je iz sjedišta Međunarodnog nogometnog saveza (FIFA) u Hrvatski nogometni savez (HNS) pristiglo pismeno odobrenje za njegov nastup, priopćeno je iz HNS-a.

Temeljem tog pismenog odobrenja, Rakitić ima pravo nastupati za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, a priliku za svoj prvijenac u izabranoj vrsti imat će već na utakmici Hrvatska-Estonija, koja će se odigrati u 8. rujna u Zagrebu.

Rakitić je trebao nastupiti na pripremnoj utakmici protiv BiH u Sarajevu prošlog tjedna, no iako ga je izbornik Slaven Bilić pozvao, odobrenje iz Zuericha nije stiglo na vrijeme.

Ivan Rakitić (19) je Hrvat rođen u Švicarskoj koji je karijeru napravio igrajući za Basel, a trenutno sa velikim uspjehom igra u njemačkom Schalkeu.

Više o mladom nogometašu Ivanu Rakitiću, te o pritiscima koje su na njega i njegovu obitelj vršili švicarski desničari možete pročitati ovdje.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika