03.09.2007. / 13:39

Autor: Ružica Đukić

Extra zona

Dugo skrivana tajna: Fani Stipković u ljubavnoj je vezi s nogometašem Ognjenom Vukojevićem

Manekenka Fani Stipković već je više od pola godine u vezi s igračem Dinama Ognjenom Vukojevićem.
Iako su, prema riječima osoba bliskih ljubavnom paru, svoju vezu odlučili držati podalje od javnosti, manekenka ipak nije mogla ne podržati svog dečka na maksimirskom stadionu kad je nedavno Dinamo igrao važnu utakmicu s njemačkim klubom Werderom. Zajedno s prijateljicom, nekadašnjom Miss Hrvatske Majom Cvjetković, utakmicu je pratila iz Dinamove lože.
Bilo je to prvi put, otkako su u vezi, da je Fani Stipković bila na utakmici svoga dečka i možda baš zbog potpore svoje djevojke, Ognjen Vukojević zabio je i svoj prvi gol za Dinamo.
Kako tvrde izvori bliski ljubavnom paru, dvadesetšestogodišnja Fani Stipković i dvije godine mlađi Ognjen Vukojević nisu se upoznali na nekom od mjesta za noćni izlazak. Susreli su se sasvim slučajno u šetnji gradom, a upoznali su ih zajednički prijatelji. Par se često može vidjeti u zagrebačkim lokalima Flores i Atlanta, a jedan od najboljih prijatelja Ognjena Vukojevića rekao je kako su zajedno proveli i gotovo cijeli lipanj, kad su igrači Dinama imali odmor. Tvrdi i kako su Fani Stipković i Ognjen Vukojević ljetovali u Istri i Dubrovniku.
Još ovo ljeto počelo se nagađati da je manekenka Fani Stipković u ozbiljnoj vezi. Naime, mnoge je začudila činjenica da će cijelo ljeto provesti s obitelji na Korčuli umjesto da putuje i izlazi s prijateljicama.
Njezin dečko Ognjen Vukojević u Dinamo je došao krajem 2005. godine iz rodnog Bjelovara. Kratko je igrao i za belgijski klub Lierse te je član hrvatske mlade reprezentacije.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika