03.09.2007. / 13:47

Autor: Branka Prica

Extra zona

Zakazan datum vjenčanja Monike Kravić i Marija Mamića

Voditeljica Nove TV Monika Kravić i Mario Mamić, direktor agencije Mamić sport i sin izvršnog dopredsjednika Dinama Zdravka Mamića, odredili su datum vjenčanja. Iako o svojoj vezi ne žele govoriti za medije, doznajemo da se par namjerava vjenčati 7. lipnja 2008., a u hotelu Westin napravit će veliku zabavu za uzvanike. Mario Mamić mladi je poduzetnik čija menadžerska agencija posreduje u transferima nogometaša, a Monika Kravić već pet godina radi u medijima. Nakon natjecanja u talent showu Nove TV, postala je jedno od prepoznatljivih lica te televizijske kuće, a pored voditeljske karijere završava studij politologije. Kovrčavoj 25-godišnjakinji i samo dvadeset dana starijem Mariju Mamiću zajedničko je hercegovačko podrijetlo, a Monika Kravić ne taji da bi, ako bi morala birati između karijere i obitelji - odabrala obitelj.
Iako je prije mjesec dana izjavljivala da njezin odnos s Marijem Mamićem važan i ozbiljan te puno više od nježne zaljubljenosti, o svojim planovima za zajedničku budućnost govorila je s mnogo opreza. O ulasku u brak Monika Kravić je rekla: "Mislim da to nema veze s godinama, već s trenutnim osjećajem. Bit će kad ćemo to oboje htjeti, ako će uopće biti." Iako je izjavila kako misli da je život prije braka izuzetno važan, istaknula je kako tako nešto ne podržava jer se život s dečkom prije udaje protivi njezinim principima i načinu na koji je odgajana. Ljubav prema Mariju Mamiću očito je jača od takve odluke jer je par, kako doznajemo od njihovih bliskih prijatelja, nedavno odlučio kupiti zajednički stan u Šestinama.
O Moniki Kravić čitava obitelj Marija Mamića ima pozitivno mišljenje, a Zdravko Mamić posebno je oduševljen izborom svoga sina. Navodno je htio da se vjenčaju već u siječnju kako bi Monika Kravić što prije postala dio obitelji.
Vjenčanje je ipak zakazano krajem proljeća, govori se da će goste zabavljati Jole i još neki izvođači, a kum Marija Mamića bit će njegov prijatelj koji nije iz nogometnih krugova.

Vezane vijesti

Fra Mamić pozvao Gospodina da oprosti neljudska djela koja su Hrvati 'možda'...

Fra Mamić pozvao Gospodina da oprosti neljudska djela koja su Hrvati 'možda' počinili

Generalni vikar vojnog ordinarijata fra Jakov Mamić na današnjoj je svečanoj misi za domovinu rekao kako je časno živjeti u zemlji u kojoj je oružje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika