06.09.2007. / 08:29

Autor: Nina Tomljanović

ŠIBENIK

Stotinjak osoba saslušano o tragičnim događajima na Kornatu

Jučer je policija u Šibeniku, kao i prijašnjih dana, obavila informativne razgovore s osobama koje su na bilo koji način povezane ili imaju određene informacije o tragičnim događajima na otoku Kornatu, gdje je gaseći požar stradalo 13 vatrogasaca, od kojih je 9 preminulo, a četvorica u bolnicama u Zagrebu i Splitu su u vrlo teškom stanju potvrdio je glasnogovornik Ravnateljstva policije Krunoslav Borovac.

Glasnogovornik Ravnateljstva policije nije htio komentirati napise nekih medija o tome da je danas šibenska policija obavila obavijesni razgovor sa županijskim vatrogasnim zapovjednikom Draženom Slavicom i njegovim zamjenikom Volimirom Miloševićem. "Što smo točno razgovarali, s kim i o čemu, te što smo u tim razgovorima doznali policija ne može reći, jer to, među ostalim, ne bi bilo korektno ni prema ljudima s kojima se razgovarao", kazao je kratko Borovac.

Vezane vijesti

Kornati - Vrdoljakov "Vir“

Kornati - Vrdoljakov "Vir“

Iako novi zakon o legalizaciji bespravno izgrađenih objekata tek treba biti usvojen, Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja Ivana Vrdoljaka… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika