06.09.2007. / 13:03

Autor: Nina Tomljanović

POVRIJEĐENI EGO

Dikan tuži Raiffeisen banku zbog reklame

Nakon što je prije nekoliko dana na TV-u osvanula provokativna reklama u kojoj glavnu ulogu ima poznata pjevačica i TV voditeljica Vlatka Pokos, odvjetnik njezin uskoro bivši suprug Josip Radeljak, zvanog Dikana, Goran Mikuličić poslao je pismeni nalog predsjedniku Uprave RBA Zdenku Adroviću u kojem hitno traži opoziv reklamne kampanje te hitni prekid emitiranja TV spota u kojem pjevačica nalazi spas u kreditnim karticama.

Naime, u pismu koje je dostavljeno odvjetnik Mikuličić upozorava čelnog čovjeka RBA da se sadržaj kampanje s Vlatkom Pokos ''nedozvoljeno i neprimjereno involvira u osobne prilike i privatan život njegovog klijenta Josipa Radeljaka, kao i na njegov moralni lik''.

Da je ta informacija točna, za Nacional.hr potvrdili su izvori iz RBA banke, koji su kazali da je istina da su krajem radnog dana u srijedu, zaprimili tužbu Jospa Radeljaka.

Iz RBA su također kazali da će sa reklamnom kampanjom nastaviti.

Vezane vijesti

HDS ZAMP nije vratio obeštećenje od nekoliko milijuna kuna

HDS ZAMP nije vratio obeštećenje od nekoliko milijuna kuna

Hrvatsko društvo skladatelja - Zaštita autorskih muzičkih prava tvrdi kako su obeštetili 53 diskriminirane tvrtke isplativši im milijun kuna, no… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika