07.09.2007. / 10:00

Autor: Martina Čizmić

PETRINJA

Uhićen Ljubomir Čučić, u 14 sati rasprava na sudu

Jučer nešto poslije 17 sati u Petrinji je uhićen Ljubomir Čučić zbog sumnje na zlostavljanje obitelji. Policija ga je nakon uhićenja odvezla na Prekršajni sud u Sisku. Općinsko državno odvjetništvo u Sisku podnijelo je optužni prijedlog za oduzimanje djeteta protiv Čučića.

Čučić je oko 17 sati došao u policijsku postaju Petrinja na obavjesni razgovor. Policija je nad njim provela kriminalističku obradu zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Tada je i uhićen.

Ljubomir Čučić svoje je dvije kćeri odveo na nepoznato mjesto i odbija ih vratiti bivšoj supruzi Magali Boers.

Iako je Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Sisku odbilo zahtjev Županijskoga državnog odvjetništva za pretraživanjem kuće u kojoj boravi Ljubomir Čučić u Petrinji, policija je tijekom večeri ipak ušla u kuću. Pretraga se provodi na na temelju naloga Prekršajnog suda u Petrinji zbog sumnje da se na tom mjestu nalaze Čučićeve kćeri Lara i Sara.

Dežurni sudac za prekršaje nakon saslušanja Čučića koje je trajalo 5 sati odredio mu je pritvor do danas u 14 sati. Sudac za prekršaje u Petrinji Čučiću odredio je pritvor kako bi se osigurala njegova nazočnost u nastavku prekršajnog postupka, te kako bi se onemogućio njegov mogući utjecaj na svjedoke.

Glavna rasprava zakazana je za 14 sati na Sudu za prekršaje u Petrinji. Na njoj će se raspravljati o zahtjevu petrinjske policijske postaje da je Čučić počinio prekršajno djelo iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. On još uvijek ne želi reći gdje se nalaze njegove kćeri.

Vezane vijesti

U SAD-u je bucmasto dijete još uvijek ideal

U SAD-u je bucmasto dijete još uvijek ideal

Majke bucmaste djece često pogrešno misle da njihova djeca imaju normalnu tjelesnu težinu, a majke male djece normalne tjelesne težine misle da bi se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika