07.09.2007. / 09:46

Autor: Marko Biočina

IZBORI

Milanović: "Ako pobijedimo promijenit ćemo samo ministre i državne tajnike"

Nastupajući sinoć u temi dana Novetv predsjednik SDP-a Zoran Milanović najavio je predstojeću konvenciju stranke koja će se u subotu održati u Zagrebu. Milanović je naglasio kako „ljude smatra najvećom snagom SDP-a, jer su ti ljudi sposobni voditi Hrvatsku, te kako je to poruka koju žele poslati biračima“.

Ipak, u slučaju izborne pobjede SDP-a, Milanović je obećao odmak od već uobičajne prakse mijenjanja čitavih garnitura državnih i javnih zaposlenika.

„Ako pobijedimo mijenjat će se samo ministri i državni tajnici. Moja želja je da svi ostali koji su hijerarhijski ispod njih nastave obavljati svoj posao. Znam da među njima ima onih koji su na svoje funkcije došli putem politike, ali sam se osobno uvjerio kako mnogi od njih na kvalitetan i profesionalan način rade svoj posao. Kome god bude u interesu raditi za Hrvatsku i javni interes je dobrodošao, jer nas na žalost ima premalo“, rekao je Milanović.

Vezane vijesti

Vlast nije nenarodna već demokratska

Vlast nije nenarodna već demokratska

U Hrvatskoj nikada na vlasti nije bila nenarodna vlast, ma kako loša bila, već uvijek demokratska vlast koja ima izbornu legitimaciju, izjavio je na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika