08.09.2007. / 19:12

Autor: Nina Tomljanović

VODICE

Pokopan 17-godišnji Karlo Ševerdija

Karlo Ševerdija, koji je u prosincu trebao navršiti 18 godina, umro je 6. rujna u zagrebačkoj Klinici za traumatologiju

Danas poslijepodne na gradskom groblju u Vodicama pokopan je 17-godišnji Karlo Ševerdija, član Dobrovoljnoga vatrogasnog društva (DVD) iz Vodica, koji je umro od posljedica teških opeklina koje je dobio u gašenju požara na Kornatu.

Karlo Ševerdija, koji je u prosincu trebao navršiti 18 godina, umro je 6. rujna u zagrebačkoj Klinici za traumatologiju. Njegovi kolege iz 4. razreda Tehničke škole u Šibeniku, s kojima je ovih dana trebao ići na maturalno putovanje, na lijes su položili bijele ruže.

Uz Marka Stančića, Karlo Ševerdija drugi je maloljetni dobrovoljni vatrogasac koji je poginuo u požaru na Kornatu. Proteklih su dana na groblju u Vodicama pokopani i Hrvoje Strikoman i Gabrijel Skočić, također iz vodičkoga DVD-a.

Sutra u 16 sati na groblju u Boraji bit će pokopan 51-godišnji Marinko Knežević iz šibenske Javne vatrogasne postrojbe, jedanaesta žrtva požara na Kornatu.

Vezane vijesti

F1 - Požar u boksu Williamsa, devetero u bolnici

F1 - Požar u boksu Williamsa, devetero u bolnici

Nakon senzacionalne pobjede Pastora Maldonada na Velikoj Nagradi Barcelone u boksu Williamsa izbio je veliki požar u kojem je ozlijeđeno 30 osoba od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika