11.09.2007. / 07:00

 

PROBLEMI SA AKNAMA… ?

Prirodno rješenje problema sa kožom

Ukoliko već duže vrijeme imate problema sa aknama, suhom kožom, dermatitisom…, a Vaš dermatolog nije uspio rješiti Vaše probleme sa skupim kremicama, onda vjerovatno Vaša koža negativno reagira na sintetičke sastojke koji se nalaze u kemijskoj kozmetici. Da li ste probali svoj problem riješiti sa potpuno prirodnim kozmetičkim proizvodima?

Prije 2 godine otvorena je prva on-line prodaja 100% prirodne kozmetike. Tijekom 2 godine BIOmedis.hr se razvio u najjaču on-line trgovinu prirodnih proizvoda u Hrvatskoj sa preko 10.000 klijenata što samo govori o kvaliteti BIOmedis proizvoda.

„U 2007 otvorili smo tržište Češke republike, Slovačke te Bosne i Hercegovine, a za 2008. u pripremi je i BIOmedis Njemačka gdje se nadamo jednako kvalitetnim rezultatima kao i u domovini.“ kaže g. Sediković – vlasnik BIOmedisa. „Svaki naš proizvod je provjeren jer naša misija je zadovoljstvo klijenta tj. kvaliteta, a ne kvantiteta. Naši klijenti su osobe koje žele visokokvalitetan prirodan proizvod po pristupačnoj cijeni. Gledajući sastav i kvalitetu proizvoda jedini konkurent BIOmedis kozmetici na Hrvatskom tržištu je renomirana francuska kozmetika Sisley koju neizmjerno cijenim“.

BIOmedis je za drugi rođendan svojim klijentima pripremio 9 akcijskih setova na kojima možete uštedjeti od 90Kn do čak 370Kn, a cijena pojedinačnih proizvoda je dva do pet puta niža od konkurentskih prirodnih kozmetičkih proizvoda jer prodajemo direktno iz proizvodnje i imamo niske troškove transporta i marketinga.

Na Vaš zahtjev testirali smo potpuno prirodnu Regenerativnu kremu iz BIOmedisa.

BIOmedis Regenerativna krema je lagana i hidratantna krema prilagođena svim tipovima kože. Uz brojno ljekovito bilje (gavez, gospina trava, lan…) sadrži zeolit i maslinovo ulje, oba poznata kao snažni prirodni antioksidanti. Ova krema je namjenjena njezi i regeneraciji nečiste, problematične i oštećene kože podložne alergijskim reakcijama. Sastav ove kreme djeluje na kožu antiseptički, a ne sadrži sirovine životinjskog podrijekla, industrijske baze, emulgatore ni parfeme pa nema nikakav štetan utjecaj niti na najosjetljivije tipove kože. Redovitom upotrebom svi problemi sa nečistom i oštećenom kožom, kao što su akne i dermatitisi, će nestati i kože će poprimiti zdraviji izgled.

BIOmedis proizvode ne testiramo na životinjama, ne sadrže sirovine životinjskog podrijekla, industrijske baze, emulgatore, umjetne boje ni parfeme i samo zato jer se radi o potpuno prirodnoj kozmetici bez sintetičkih dodataka koja ima kraći rok trajanja i ne može dugo stajati na policama trgovačkih lanaca i ljekarni, BIOmedis.hr je za Vas razvio besplatnu dostavu direktno iz proizvodnje u Vaš dom. Narudžbe možete predati na web stranici www.biomedis.hr ili telefonski na 098 323 164.

SPONZORIRANA VIJEST

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika