11.09.2007. / 16:33

Autor: Martina Čizmić

POREZNE PRIJAVE

Zagorac prijavio 8,9 milijuna kuna dohotka

Prema podacima Ministarstva financija, najveći dohodak od nesamostalnog rada za 2006. godinu prijavio je porezni obveznik iz Varaždina.

Impresivan iznos od 8.901.866 kuna, gotovo je dostigao i jedan obveznik iz Zagreba sa 8.847.278 kuna. Rekordere slijede obveznik sa dohotkom od 5,34 milijuna kuna, dva sa više od četiri milijuna, šest sa više od tri miljuna, te devet sa više od dva i pol milijuna kuna.

Najbogatiji su obrtnici u Osijeku. Jedan je građevinar visokegradnje prijavio 3.076.966 kuna, dok je arhitekt prijavio 2.049.147 kuna.

Na listi 20 najviših dohodaka od obrta dominiraju odvjetnici, a iznenađujuće, sllijede ih pekari. Dobro je zastupljeno i graditeljstvo, sa čak 7 rekordera. Na popisu su i dvojica obrtnika koji se bave iznajmljivanjem te kupnjom i prodajom vlastiti nekretnina. Ostali se bave različitim djelatnostim poput trgovine na malo, pomorskim i obalnim prijevozom putnika, rezanjem i obradom kamena te proizvodnjom alata.

Vezane vijesti

"Omogućiti objavu popisa poreznih dužnika"

"Omogućiti objavu popisa poreznih dužnika"

Hrvatski sabor jutros raspravlja o prijedlogu izmjena Općega poreznog zakona, kojim se omogućuje objava popisa poreznih dužnika. Razlozi izmjena… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika