14.09.2007. / 19:24

Autor: Marijana Zrinjski

UBOJSTVO DJEVOJČICE

Malena Maddie navodno ubijena tabletama za spavanje i bačena u more

Četverogodišnja djevojčica Maddie McCann, koju je zadnjih mjesec i nešto dana praktično tražio čitav svijet, umrla je- zbog greške svojih roditelja- od posljedica predoziranja tabletama za spavanje, tvrdi francuski list „France Soir“.

Navedene novine tvrde da za ovu tešku optužbu imaju čvrste dokaze temeljene na analizi tekućine koja je pronađena u prtljažniku roditelja nestale curice. Londonski list "Mirror" koji navodi sumnje portugalske policija da je djevojčica bačena u more u torbi punoj kamenja, očekuje da će nadležni sud u Portugalu nakon analize uzorka tekućine, podići optužnicu protiv bračnog para McCann zbog ubojstva iz nehaja.

Dvoje engleskih liječnika su, prema spekulacijama medija, za vrijeme odmora u Portugalu svojoj djevojčici dali sredstvo za spavanje, kako bi na miru mogli otići na večeru. Gerry McCann i njegova supruga Kate koji su u Portugalu službeno osumnjičeni za ubojstvo malene Maddie, odlučno negiraju upletenost u smrt svoje kćeri. No, svakako je zanimljiv podatak da Kate McCann za vrijeme saslušanja kod portugalske policije nije odgovorila na čak 40 pitanja.

Vezane vijesti

Ronaldo zabio za polufinale Portugala!

Ronaldo zabio za polufinale Portugala!

Pogotkom Cristiana Ronalda u 79. minuti, reprezentacija Portugala zasluženo je u Varšavi pobijedila Češku 1-0 u prvoj četvrtfinalnoj utakmici… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika