15.09.2007. / 09:49

Autor: Marijana Zrinjski

AFERA ČUČIĆ

Čučić pušten iz pritvora

Bivši hrvatski diplomat Ljubomir Čučić jučer u poslije podnevnim satima pušten je iz sedmodnevnog pritvora kojeg mu je prije tjedan dana odredio prekršajni sud zbog izoliranja dviju malodobnih kćeri od majke i okoline. Sudac Stevo Bunčić zaključio je kako nema osnove za njegov daljnji ostanak u pritvoru pa će se od sada Čučić braniti sa slobode.

Nastavak suđenja pred Općinskim sudom u Sisku zakazano je za 17. rujna.

Podsjetimo, Ljubomira Čučića tereti se da je od svoje bivše supruge Magali Boers nezakonito oduzeo dvije kćeri iz njihovog braka, petogodišnju Laru i sedmogodišnju Saru, koje je nakon ljetovanja trebao vratiti majci u Francusku. To nije učinio već ih je do 7. rujna skrivao u stanu svoje navodno bivše djevojke Marijane Pekas u Zagrebu. Njegovu bivšu odvjetnicu i sadašnju partnericu Natašu Pifar-Mihelić, te Marijanu Pekas tereti se da su zajedno skrivale Čučićeve kćeri, iako su znale da trebaju biti vraćene majci.

Vezane vijesti

U SAD-u je bucmasto dijete još uvijek ideal

U SAD-u je bucmasto dijete još uvijek ideal

Majke bucmaste djece često pogrešno misle da njihova djeca imaju normalnu tjelesnu težinu, a majke male djece normalne tjelesne težine misle da bi se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika