16.09.2007. / 17:18

Autor: Nina Tomljanović

AFERA MADDIE

Policija sumnja da je tijelo Maddie bačeno na dno oceana

Policija sumnja u njezine roditelje Kate i Gerryja McCanna da su iznajmili jahtu kojom su se odvezli na otvoreno more, gdje su tijelo Maddie utrpali u vreću s kamenjem i bacili u dubinu

Tijelo nestale djevojčice Madeleine McCann (4) bačeno je u ocean i najvjerojatnije ga nećemo moći pronaći, izvjestila je zabrinuta portugalska policija, nakon što je već prošlo 136 dana od nestanka mlade Britanke.

Policija sumnja u njezine roditelje Kate i Gerryja McCanna da su iznajmili jahtu kojom su se odvezli na otvoreno more, gdje su tijelo Maddie utrpali u vreću s kamenjem i bacili u dubinu.

Osumnjičenu majku 4-godišnje Maddie istražni sudac u Portugalu, kako je najavio, mogao bi uskoro pozvati na dodatno ispitivanje.

Naime, sumnja se da je upravo ona pretjerala s tabletama za uspavljivanje te na taj način ubila svoju kćer, a suprug joj pomaže pri zataškivanju ubojstva.

Vezane vijesti

USKOK od Mađara ponovno zatražio ispitivanje Hernadija

USKOK od Mađara ponovno zatražio ispitivanje Hernadija

USKOK je danas izvijestio da je Mađarskoj uputio još jednu zamolnicu za ispitivanjem čelnika MOL-a Zsolta Hernadija jer bez toga ne može završiti… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika