16.09.2007. / 18:40

Autor: Martina Čizmić

AUSTRALIJA

Vojska plaća nove grudi

Australska vojska potvrdila je da je pripadnicama mornarice platila povećanje grudi. Objasnili su da to učinjeno više zbog "psiholoških, a ne fizičkih razloga".

Australska Laburistička stranka tvrdi da se žene pridružuju australskoj vojsci kako bi dobile besplatni face lifting ili povećanje grudi. Njihov glasnogovornik Joel Fitrgibbon rekao je da je praksa povećanja grudi na račun poreznih obveznika, u najmanju ruku dvojbena .

Vodeća australska kirurginja Pamela Noon rekla je da joj nije jasno kako povećanje grudi može pomoći vojsci ili u obrani Australije. Jasno je da su ljudi zadovoljniji sobom nakon takvih zahvata, a kada smo zadovoljniji tada i bolje radimo. No, nije u redu, smatra dr. Noon, da porezni obveznici plaćaju takve zahvate.

Laburistička stranka objavila je da estetski zahvati koji idu na teret poreznih obveznika pokazuju da je australska vlada izgubila vezu sa moralnim vrijednostima u zajednici.

Vezane vijesti

NATO 'protiv' strane intervencije u Siriji

NATO 'protiv' strane intervencije u Siriji

Strana vojna intervencija u Siriji nije "dobar put", ocijenio je u srijedu glavni tajnik NATO-a Anders Fogh Rasmussen, nekoliko sati pošto je visoki… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika