17.09.2007. / 10:37

Autor: Nina Tomljanović

AMERIKA

Naučio provaljivati gledajući televiziju

Hobbs je priznao da je izvršio pet provala, a policija je navela da je naučio pljačkati kuće gledajući seriju 'It Takes aThief' na Discovery Channalu

Amerikanac Michael Hobbs koji je kazao da je naučio provaljivati gledajući televiziju, osuđen je na 12 godina zatvora zbog niza provala u američkoj saveznoj državi Kentucky.

Naime, Hobbs je priznao da je izvršio pet provala, a policija je navela da je naučio pljačkati kuće gledajući seriju ''It Takes a Thief'' na Discovery Channalu. U toj seriji dvojica bivših osuđenika objašnjavaju vlasnicima kuća koliko ih je lako opljačkati.

Policajac Steve Gregg rekao je da su bivši osuđenici kao jedno od osnovnih pravila naveli da vješti provalnici nikada ne zadržavaju ukradene stvari. ''On ništa od ukradenog nije zadržavao kod sebe'', ispričao je Gregg o Hobbsu. ''U njegovom stanu nije bilo fizičkih dokaza. Kad god smo ga posjetili, a to je bilo nekoliko puta, on bi rekao 'uđite, pogledajte, ja nisam ništa učinio''.

Vezane vijesti

Alcatraz obilježio 50 godina od slavnog bijega

Alcatraz obilježio 50 godina od slavnog bijega

Uprava Alcatraza, nekad zloglaznog zatvora, a danas turističke atrakcije pokraj San Francisca, obilježila je 50. godišnjicu slavnog i jednog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika