17.09.2007. / 13:24

Autor: Nina Tomljanović

ŽUPANIJSKI SUD U ŠIBENIKU

Dražen Slavica ostaje u pritvoru

Naime, Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Šibeniku odbilo je žalbe Slavičinih odvjetnika Miljenka Bukovca i Zorana Gajskog koji su tražili ukinuće pritvora te da se Slavica brani sa slobode

Dražen Slavica, zapovjednik Vatrogasne zajednice Šibensko-kninske županije i jedan od osumnjičenih za smrtno stradavanje vatrogasaca na otoku Kornatu ostaje u pritvoru.

Naime, Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Šibeniku odbilo je žalbe Slavičinih odvjetnika Miljenka Bukovca i Zorana Gajskog koji su tražili ukinuće pritvora te da se Slavica brani sa slobode. Tom odlukom je Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Šibeniku potvrdilo odluku istražnog suca Županijskog suda u Šibeniku Branka Ivića, koji je Slavici odredio jednomjesečni pritvor te utvrdio da je kažnjivo djelo za koje se sumnjiči počinio iz nehaja.

Izvanraspravno vijeće je također odbilo žalbu Županijskog državnog odvjetništva u Šibeniku, koje je tražilo da se Slavicu tereti za kažnjivo djelo s neizravnom namjerom.

Vezane vijesti

Fiolić izlazi iz istražnog zatvora

Fiolić izlazi iz istražnog zatvora

Bivši HDZ-ov saborski zastupnik i vlasnik lanca mesnica Stjepan Fiolić večeras bi trebao izaći iz istražnog zatvora nakon što je cijeloga dana… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika