17.09.2007. / 16:05

Autor: Ružica Đukić

Extra zona

Hrvojev dečko Gregor: "Pritajio sam se zbog vlastite sigurnosti"

Tajnovitog Gregora, dečka ovogodišnjeg stanara BB kuće Hrvoja Šoštarića, ekipa Extre pronašla je u Rijeci; vidno uznemiren rekao je novinarki da samo želi svoj mir te da strahuje za vlastitu sigurnost

Nakon što su prošlog petka dnevne novine 24 sata objavile razgovor s Gregorom, dečkom prvog homoseksualca u Big Brother kući Hrvoja Šoštarića, Extra je istražila tko je zapravo tajanstveni muškarac. Dečko trenutno najpopularnijeg homoseksualca u Hrvatskoj, dvadesetpetogodišnji Gregor, zaposlen je u Rijeci, na mjestu gdje se okupljaju pripadnici gay zajednice. Riječ je o tajnoj adresi koja je poznata jedino miljeu homoseksualaca i služi kao svojevrsni klub jer se tamo svakodnevno susreću ljudi te seksualne orijentacije.
Partner Hrvoja Šoštarića razgovarao je s novinarkom Extre prije nego što je u nedjelju napustio Hrvatsku. Dosta mu je, kaže, skrivanja i pritiska medija. “Sve što želim je svoj mir. Vidite i sami što znači biti gay u Hrvatskoj. Zbog osobne sigurnosti bitno je pritajiti se, a ne postati senzacija”, rekao nam je Gregor, a mi smo ga potpuno razumjeli kad smo se sastali s njim na njegovom radnom mjestu. Iako luksuzne unutrašnjosti, objekt u kojem radi nalazi se na skrivenoj i neuglednoj lokaciji. Čak i kada smo dobili točnu adresu, osim radionice u blizini i sasvim običnog dvorišta bez ikakvih natpisa, bilo je potpuno nemoguće primjetiti ikakav poslovni prostor. Bilo je više no očito da je diskrecija toga mjesta izuzetno važna njegovim posjetiteljima.
Pola sata prije radnog vremena Gregor je otključao dvorišna vrata. Sportski odjeven, sa šiltericom na glavi, koračao je gledajući u pod.
“Nisam deklarirani homoseksualac i nisam htio ovakav publicitet. Prisiljen sam napustiti Hrvatsku i pobjeći od čitave gužve. Ovo sve za mene je preveliki stres i šok”, rekao je i poručio svima da ga ne traže.
Više u novom broju Extre...

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika