17.09.2007. / 16:50

Autor: Jelena Badovinac

Extra zona

Bivši muž Mirele Rupić: "Iz novina sam doznao tko je otac Mireline bebe"

U svom prvom medijskom istupu Milan Cvitanović, bivši suprug Mirele Rupić, ekskluzivno za Extru otkrio je detalje njihova braka i sadašnjeg odnosa, te priznaje da je njihova sina Ivana pripremio na sve moguće posljedice ove afere

U aferi koja je počela prije nekoliko mjeseci, a u kojoj je 36-godišnja Šibenčanka Mirela Rupić tužila holivudskog glumca Gorana Višnjića za očinstvo nad šestomjesečnom kćerkom Lanom Lourdes, u medijima su se do sada oglasile obje strane. Čak je i Ivana Višnjić Vrdoljak sa svojim suprugom Goranom Višnjićem dala zajedničku izjavu za magazin Story u kojoj demantiraju svoju navodnu bračnu krizu. Jedna osoba držala se podalje od medija i uporno izbjegavala dati bilo kakvu izjavu. Bivši Mirelin suprug Milan Cvitanović nije htio komentirati aferu svoje nekadašnje supruge, no u ekskluzivnom razgovoru za Extru Cvitanović je ipak pristao otkriti detalje svoga braka i odnosa s Mirelom Rupić. S Milanom smo razgovarali u njegovoj obiteljskoj kući u Zvonimirovoj ulici u Šibeniku. U prizemlju kuće živi njegova 73-godišnja majka Milena koja nas je, za razliku od roditelja Mirele Rupić, vrlo ljubazno primila, a na katu iznad nje živi Milan. Iako je bio poprilično zbunjen dolaskom novinara, jer nema iskustva s medijima, Milan Cvitanović je ipak odlučio porazgovarati s nama. Tijekom razgovora, kojem je prisustvovala i njegova majka, Cvitanović je iskreno opisao svoj brak s Mirelom Rupić.
“Mirela i ja smo u kontaktu zbog našeg četrnaestogodišnjeg sina Ivana”, započeo je priču taj 42-godišnji Šibenčanin. Naš odnos funkcionira isključivo zbog djeteta i možda ću neke razočarati, ali dobro se slažemo sukladno odnosu u kojem jesmo. Ivana smo odgajali na način da ima i majku i oca bez obzira na to što smo se rastali kad je on imao sedam godina. Smatrali smo da djetetu trebaju oba roditelja. Pokušali smo mu objasniti da to što se mi nismo slagali u braku neće utjecati na činjenicu da on ima i majku i oca. Do sada sam izbjegavao razgovor s novinarima jer sam smatrao da prvenstveno zbog našeg sina ne trebam komentirati privatni život svoje bivše supruge. Ona ima svoj život i vodi ga onako kako to ona želi”, kaže Cvitanović koji je znao da je Mirela trudna, a iz novina je kao i ostatak Hrvatske saznao tko je otac.
“Jednog dana sam je sreo u gradu dok sam išao majci po lijekove i vidio da je trudna. U dnevnim novinama sam kasnije pročitao da je otac Goran Višnjić. Ona i ja nikada do sada nismo o tome razgovarali. Čak ni Ivan ništa nije znao prije objave u novinama. Iskreno, mislim da to nije ni važno. Bez imalo sustezanja mogu vam reći da Ivan voli svoju sestru Lanu, igra se s njom i prihvatio je cijelu situaciju vrlo dobro. Ja Mirelino dijete još nisam vidio jer ona ne dolazi k nama u kuću. Ivan k majci odlazi vikendima, a ostatak tjedna živi sa mnom. Mirela je nakon rastave tek nekoliko puta bila u našoj kući, kad je Ivanu bio rođendan i jednom kad je bio bolestan”, kaže Cvitanović koji je nakon rastave od Mirele dobio starateljstvo nad sinom.
Više u novoj Extri...

Vezane vijesti

Višnjić bio u Hrvatskoj, ali niti ovaj put nije posjetio kćer

Višnjić bio u Hrvatskoj, ali niti ovaj put nije posjetio kćer

Hrvatski glumac Goran Višnjić, koji već neko vrijeme filmsku karijeru gradi u Hollywoodu, sa suprugom Ivanom Vrdoljak i trogodišnjim posvojenim sinom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika