18.09.2007. / 08:21

Autor: Nina Tomljanović

AFERA ČUČIĆ

Čučić: ''Nisam kriv''

Čučić je prozvao Ravnateljstvo policije i Državno odvjetništvo da su nezakonito radili u slučaju njegova skrbništva nad dvjema kćerima te smatra da su njegova malodobna djeca Sara i Lara nezakonito odvedene majci, njegovoj bivšoj supruzi Francuskinji Magali Boers u Francusku

Nakon jučerašnjeg dijela glavne rasprave na Općinskom sudu u Sisku, gdje se bivšem hrvatskom diplomatu Ljubomiru Čučiću, njegovoj odvjetnici Nataši Pifar-Mihelić i prijateljici Marijani Pekas sudi zbog kažnjiva djela oduzimanja djeteta ili malodobne osobe, Čučić je izjavio da nije kriv.

Naime, prozvao je Ravnateljstvo policije i Državno odvjetništvo da su nezakonito radili u slučaju njegova skrbništva nad dvjema kćerima te smatra da su njegova malodobna djeca Sara i Lara nezakonito odvedene majci, njegovoj bivšoj supruzi Francuskinji Magali Boers u Francusku. Prozvao ih je što su dopustili da njegova bivša supruga odvede njihovu djecu u Francusku iako za to, rekao je, nije bilo pravomoćnih sudskih presuda u Hrvatskoj.

Na jučerašnjoj glavnoj raspravi iskaze su dali prvookrivljeni Čučić, drugookrivljena Pifar-Mihelić i trećeokrivljena Pekas, te pozvani svjedoci. Rasprava je bila tajna zbog zaštite probitaka malodobne djece bivših supružnika Čučić-Boers, a iduća rasprava sazvana je 16. listopada te je na nju pozvana i majka djevojčica iz Francuske.

Vezane vijesti

Na HRT-u javna rasprava o programskim obvezama

Na HRT-u javna rasprava o programskim obvezama

Hrvatska radio televizija (HRT) uputila je danas poziv gledateljima i slušateljima da se uključe u javnu raspravu o Prijedlogu programskih obveza… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika