18.09.2007. / 12:24

Autor: Nina Tomljanović

SAD

Senator Omahe diže tužbu protiv Boga

Optuženi će se morati braniti protiv nekoliko tužbi koje je ogorčeni Chambers podigao protiv njega, a najviše problema stvarat će mu razorni uragani, poplave i poginuli Amerikanci, za čiju je smrt on kriv

Ernie Chambers, senator Omahe u SAD-u odlučio je podići zaista neobičnu tužbu i to onu protiv Boga kojeg krivi za smrt i patnju svoga naroda.

''Ljudima će se ovo možda činiti smiješnim, ali ako malo bolje razmotre tužbu shvatiti će da je stvar ozbiljna'', izjavio je senator, kojega će sigurno upisati kao prvu osobu u povijesti SAD-a koja je tužila Boga.

Optuženi će se morati braniti protiv nekoliko tužbi koje je ogorčeni Chambers podigao protiv njega, a najviše problema stvarat će mu razorni uragani, poplave i poginuli Amerikanci, za čiju je smrt on kriv.

Senator Chambers, koji često kritizira kršćane, namjerava s tužbom dokazati da se u SAD-u može bilo koga tužiti, čak i zbog ovako banalnog razloga.

Vezane vijesti

HDS ZAMP nije vratio obeštećenje od nekoliko milijuna kuna

HDS ZAMP nije vratio obeštećenje od nekoliko milijuna kuna

Hrvatsko društvo skladatelja - Zaštita autorskih muzičkih prava tvrdi kako su obeštetili 53 diskriminirane tvrtke isplativši im milijun kuna, no… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika