18.09.2007. / 15:28

Autor: Martina Čizmić

OSIJEK

Đapić: "Učinit ćemo sve da HDSSB nestane s političke scene"

Predsjednik HSP-a Anto Đapić kao isključivog krivca za krizu vlasti u Osijeku vidi HDSSB. On smatra da se ta kriza može riješiti samo novim izborima.

Istaknuo da će HSP učiniti sve da HDSSB nestane s političke scene u tome gradu i Osječko-baranjskoj županiji, jer su oni "problem za ovaj grad i ovu Županiju".

Kao razlog za krizu vlasti u Osijeku Đapić je istaknuo strah HDSSB-a od "padanja u zaborav" na političkoj sceni. Smatra da u ovom trenutku ta stranke realno ne može prijeći izborni prag na parlamentarnim izborima. Istaknuo je da je HDSSB izgubio potporu biračkog tijela u Osijeku i Županiji te se pokušavaju vratiti u život neprimjerenim metodama.

Đapić je odbacio tvrdnje predsjednika HDSSB-a Vladimira Šišljagića o navodnom kriminalu u projektu gradnje sportske dvorane "Gradski vrt" po modelu javno-privatnog partnerstva. Dodao je da je pokušaj HDSSB-a da odgovornost prebaci na HSP potpuno neprihvatljiv i "politički je kukavičluk".

Vezane vijesti

U Glavaševom naručju

U Glavaševom naručju

Predsjednik HDSSB-a Vladimir Šišljagić izvijestio je danas u Osijeku kako je stranci pristupilo 24 člana HDZ-a, među kojima su četiri dosadašnja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika