18.09.2007. / 15:44

Autor: Martina Čizmić

SPLIT

Jambo želi koaliciju sa SDP-om i HNS-om

Stipe Gabrić Jambo, nositelj koalicijske liste HSS-HSLS-PGS u 10. izbornoj jedinici izjavio je u Splitu kako se nakon izbora ne može zamisliti u društvu s HDZ-om. Skloniji je koaliciji sa SDP-om i HNS-om.

Kako je rekao, ne može se zamisliti u društvu sa strankom čija je Vlada najveći uspjeh ostvarila gradnjom 37 kilometara duge dionice Dugopolje-Šestanovac. Kritizirao je aktualnu Vladu i premijera Sanadera te hvalio SDP-ovog kandidata za premijera Ljubu Jurčića.

Istaknuo je da su svi projekti, počevši od autoceste Zagreb-Split pa do splitske rive, djelo SDP-a koje je aktualna Vlada samo dovršila.

Rekao je da ga aktualna vlast šikanira i onemogućava mu dobivanje poslova. Tvrdi da se zbog toga požalio predsjedniku Mesiću koji mu je prenio poruku premijera Sanadera. On je Jambu poručio da odustane od izlaska na izbore, jer će mu onda otvoriti kamenolom i vratiti poslove.

Kada su novinari prokomentirali da je malo vjerojatno da bi premijer Sanader rekao nešto takvo, ustvrdio je da "Jambo nikad ne laže".

Vezane vijesti

'Neću vratiti mandat'

'Neću vratiti mandat'

Saborski zastupnik Damir Bajs, kojega je Predsjedništvo HSS-a suspendiralo i do danas mu dalo rok da stranci vrati saborski mandat, poručio je da… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika