18.09.2007. / 16:38

Autor: Martina Čizmić

OSIJEK

Osječki HSLS ponovno se konstituira

Unatoč prošlotjednom raspuštanju osječkog ogranka HSLS-a nitko nije isključen iz stranke, a predsjednik osječko-baranjskog županijskog vijeća HSLS-a Darko Bajto rekao je da će se sljedeći tjedan ponovno konstituirati osječki ogranak.

On je raspušten nakon što je predsjednik ogranka i gradski vijećnik Zlatko Benašić prihvatio kandidaturu za osječkog gradonačelnika uz potporu HDSSB-a. To je bilo u suprotnosti s odlukom Predsjedništva HSLS-a. Bajto je ocijenio da je gradski ogranak HSLS-a "mislio drukčije od vrha stranke, a i danas tako misli". Rekao je da će se on i Benašić ponovno sastati s predsjednicom stranke Đurđom Adlešić.

Bajto je istaknuo kako županijski i osječki HSLS pregovaraju i usuglašavaju stavove s Predsjedništvom stranke te da će poštovati njegovu odluku. Rekao je da im je odlukom Predsjedništva dopušteno o koaliciji pregovarati sa svima osim sa HDSSB-om.

Vezane vijesti

U Glavaševom naručju

U Glavaševom naručju

Predsjednik HDSSB-a Vladimir Šišljagić izvijestio je danas u Osijeku kako je stranci pristupilo 24 člana HDZ-a, među kojima su četiri dosadašnja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika