04.10.2007. / 12:50

Autor: Nina Tomljanović

NAJAVA KONCERTA

Grupa Muse 9. listopada u Domu sportova

Veliku dvoranu Doma sportova 9. rujna posjetit će grupa Muse i time će hrvatsku metropolu uvrstiti na listu od 12 europskih gradova koje će posjetiti na nadolazećoj europskoj turneji.

Vrata glazbenog svijeta otvorila su im se potpisivanjem za Maverick Records i izdanjem albuma prvijenca "Showbiz" 1999. godine kojem su prethodili singlovi "Cave" i "Uno". Dvije godine kasnije lansiran je "Origin Of Symmetry" koji je donio hit singl "Hyper Music", a 2002. fanovi grupe sklopili su iz raritetnih i live snimaka njihovo sljedeće izdanje "Hullabaloo Soundtrack".

Četvrto izdanje Musea, uživalo je odličan tretman među fanovima, ali posljednje se izdanje, objavljno 2006. i naslovljeno "Black Holes And Revelations" smatra za njihovo najsjajnije i najambicioznije izdanje do sada. Cijena ulaznice iznosi 280 kuna, a karte se mogu kupiti na svim ovlaštenim prodajnim mjestima: Integral (Pothodnik, Zagreb), Dallas Music Shopovo, Dancing Bear, Aquarius CD Shopovi, New Sound, prodajna mjesta Eventima.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika