20.09.2007. / 16:47

Autor: Martina Čizmić

VELIKA GORICA

Pijani tajkunov sin nakon 50 dana pritvora na slobodi

Hrvoje Žužić koji je vračajući se pijan sa noćnog provoda izazvao prometnu nesreću u kojoj je poginula Ružica Pavić, pušten je iz pritvora.

Nakon 50 dana provedenih u pritvoru, izvanraspravno vijeće Općinskog suda u Velikoj Gorici donijelo je odluku o puštanju iz pritvora i oduzimanju prometne dozvole. U obrazloženju su naveli da Žužić nije ranije činio kaznena djela te da je vrijeme koje je proveo u pritvoru dovoljno trebalo utjecati na njegovu savjest.

Sin vlasnika Soliduma Željka Žužića, čak je 19 puta prijavljivan zbog prometnih prekršaja, od toga pet puta zbog vožnje u pijanom stanju. Optužen je za izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom za što je propisana zatvorska kazna od jedne do deset godina zatvora.

Tužiteljstvo tvrdi da je Žužić upravljao automobilom sa najmanje 2,15 promila alkohola u krvi. Vozeći nedopuštenom brzinom od 111 kilometara na sat svojim je BMW-om naletio na stražnji dio "Opel Corse". U sudaru je poginula Ružica Pavić, a vozač Hrvoje Matijašić teško je ozlijeđen.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika