21.09.2007. / 08:37

Autor: Marko Biočina

DJEVOJKA SELA

Glavni tajnik DC-a snima erotske kalendare

Vladimir Novotny s jednom od prethodnih djevojaka selaVladimir Novotny s jednom od prethodnih djevojaka selaUz politiku glavni tajnik Demokratskog centra Vladimir Novotny bavi se i mnogim drugim stvarima, a jedna od njih je i snimanje kalendara s atraktivnim polugolim djevojkama. Naime, Novotny trenutno obnaša funkciju urednika poljoprivrednog web portala seljaci.org koji je raspisao natječaj s ciljem pronalaska djevojaka modela za kalendar za 2008. godinu.

Iako se na portalu tvrdi da se radi o kalendaru gdje djevojke nose narodne nošnje i poziraju u izazovnim pozama, pogled na prošlogodišnje fotografije pokazuje kako su djevojke iznimno oskudno odjevene, tako da bi se spomenuti kalendar mogao svrstati u domenu erotskog. Temeljni motiv na svim fotografijama je kukuruz, kojeg na svim slikama djevojke drže u ruci i gule.

U oglasu se navodi kako će djevojka za poziranje pred zagrebačkim fotografom Sašom Novkovićem doniti «dobar honorar», te kako će kalendar biti tiskan u 20 tisuća primjeraka.

Fotogalerija

  • Vladimir Novotny s jednom od prethodnih djevojaka sela

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika