21.09.2007. / 18:41

Autor: Nina Tomljanović

ZAGREB

Jadranka Kosor obećala financijsku pomoć djelatnicima Caritasa

Osim što im je obećala žurnu pomoć, Kosor se zahvalila svim djelatnicima Caritasa na skrbi za štićenike domova

Djelatnicima Caritasa Zagrebačke nadbiskupije je potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor obećala pomoć u rješavanju problema vezanih uz financiranje smještaja djece i odraslih s poteškoćama u razvoju, nezbrinute djece i odraslih osoba s invaliditetom zbrinutih u sklopu Caritasovih domova.

Kosor je primila danas predsjednika Caritasa Zagrebačke nadbiskupije velečasnog Borisa Balenovića, te v.d. ravnateljice Caritasa Zagrebačke nadbiskupije sestru Jelenu Lončar, koji su je upoznali s problemom financiranja smještaja. Osim što im je obećala žurnu pomoć, Kosor se zahvalila svim djelatnicima Caritasa na skrbi za štićenike domova.

Uskoro će izaslanstvo Caritasa, kako je najavilo, otvoriti rehabilitacijski centar za djecu s poteškoćama u razvoju u Caritasovu Domu za nezbrinutu djecu "Brezovica".

Caritas kroz djelatnosti državno prenesene socijalne skrbi, zbrinjava oko 450 štićenika.

Vezane vijesti

Ciparski poziv u pomoć

Ciparski poziv u pomoć

Cipar je u ponedjeljak postao peta zemlja eurozone koja je zatražila financijsku pomoć Europske unije, a ciparska je vlada objavila kako će… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika